Cină alături de cei dragi? Meriți un BRAVO!
Gătește Spaghetti No. 5 cu sos Basilico Barilla

Ingrediente pentru 4p:

  • 350 g Spaghetti No. 5 Barilla
  • 400 g sos Basilico Barilla
  • 2 linguri de ulei de măsilne extra virgin
  • Câteva frunze proaspete de busuioc
  • Sare și piper negru

Dificultate: 1

Timp de preparare: 10'

Mod de preparare:

  • Adăugați sare și aduceți apa la punctul de fierbere.
  • Fierbeți spaghetele timp de 8 minute.
  • Înainte de a le scurge, dacă este nevoie, păstrați un polonic cu apă fiartă de la spaghete pentru a le amesteca mai bine cu sosul.
  • În același timp, încălziți sosul Basilico într-o tigaie.
  • Scurgeți spaghetele și amestecați cu sosul pregătit
Sfatul Chef-ului: Pentru o prezentare excelentă, „desenați” un fir pe farfurie cu ulei de măsilne extra virgin, adăugați piper negru proaspăt și câteva frunze de busuioc.
Vezi și alte rețete
Sunt italieni și trăiesc în România.
Povestea lor merită un BRAVO!
Antonio Passarelli
Chef Italian - în Romania din 1990
"Bucătăria, în primul rând, este un gust, o memorie a gustului care se imprimă în tine de când ești copil."
Luca Militello
Director general al Spitalului Monza - în Romania din 2007
"La 17 ani am plecat de acasă și am fost nevoit, cumva, să gătesc și să o fac cu pasiune."
Oreste Vincenti
Distribuitor Barilla - în România din 1959
"M-am atașat de această țară, fiind primul om de afaceri care a cerut de nevastă o româncă în 1962."
Elena Codecà
Executive Manager Chorus Engineering - în Romania din 1992
"România este o țară extrem de frumoasă. Este veselă, iar oamenii sunt prietenoși. Se aseamnă mult cu italienii."