Cină alături de cei dragi? Meriți un BRAVO!
Gătește Spaghetti No. 5 cu Pesto Genovese Barilla și Somon

Ingrediente pentru 4p:

  • 350 g Spaghetti Barilla
  • 200 g Pesto Genovese Barilla
  • 200 g somon proaspăt
  • 100 g roșii decojite
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • Mărar

Dificultate: 1

Timp de preparare: 20'

Mod de preparare:

  • Adăugați sare și fierbeți apa pentru a putea pregăti spaghetele.
  • În același timp, tăiați somonul în cuburi cu marginea de 2 cm.
  • Încălziți o tigaie de teflon și gătiți somonul, cu grijă, pentru câteva secunde.
  • Adăugați roșiile decojite.
  • Scurgeți spaghetele și amestecați-le cu somonul.
  • Scoateți de pe foc tigaia și adăugați sosul Barilla Pesto Genovese.
Sfatul Chef-ului: Înfrumusețați farfuriile cu câteva fire de mărar.
Vezi și alte rețete
Sunt italieni și trăiesc în România.
Povestea lor merită un BRAVO!
Antonio Passarelli
Chef Italian - în Romania din 1990
"Bucătăria, în primul rând, este un gust, o memorie a gustului care se imprimă în tine de când ești copil."
Luca Militello
Director general al Spitalului Monza - în Romania din 2007
"La 17 ani am plecat de acasă și am fost nevoit, cumva, să gătesc și să o fac cu pasiune."
Oreste Vincenti
Distribuitor Barilla - în România din 1959
"M-am atașat de această țară, fiind primul om de afaceri care a cerut de nevastă o româncă în 1962."
Elena Codecà
Executive Manager Chorus Engineering - în Romania din 1992
"România este o țară extrem de frumoasă. Este veselă, iar oamenii sunt prietenoși. Se aseamnă mult cu italienii."