Cină alături de cei dragi? Meriți un BRAVO!
Gătește Penne Arrabbiata cu Pui

Ingrediente pentru 4p:

  • 350 g Penne Rigate Barilla
  • 1 Borcan de sos Arrabbiata Barilla
  • 200 g carne de pui
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • Pătrunjel proaspăt tocat

Dificultate: 1

Timp de preparare: 15'

Mod de preparare:

  • Aduceți apa, ușor sărată, la punctul de fierbere.
  • În același timp, tăiați carnea de pui în fâșii.
  • Încălziți o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline extra virgin și sotați bucățile de pui.
  • Adăugați sosul Arrabbiata Barilla.
  • Scurgeți pastele și amestecați cu sosul pregătit.
Sfatul Chef-ului: Înainte de a servi, presărați pătrunjel tocat peste pastele din farfurie.
Vezi și alte rețete
Sunt italieni și trăiesc în România.
Povestea lor merită un BRAVO!
Antonio Passarelli
Chef Italian - în Romania din 1990
"Bucătăria, în primul rând, este un gust, o memorie a gustului care se imprimă în tine de când ești copil."
Luca Militello
Director general al Spitalului Monza - în Romania din 2007
"La 17 ani am plecat de acasă și am fost nevoit, cumva, să gătesc și să o fac cu pasiune."
Oreste Vincenti
Distribuitor Barilla - în România din 1959
"M-am atașat de această țară, fiind primul om de afaceri care a cerut de nevastă o româncă în 1962."
Elena Codecà
Executive Manager Chorus Engineering - în Romania din 1992
"România este o țară extrem de frumoasă. Este veselă, iar oamenii sunt prietenoși. Se aseamnă mult cu italienii."