Cină alături de cei dragi? Meriți un BRAVO!
Gătește Lasagna Bolognese

Ingrediente pentru 4p:

  • 10 Lasagne Barilla
  • 400 g Sos Bolognese Barilla
  • 60 g parmezan ras
  • Bechamel:
  • 900 ml lapte
  • 50 g unt, 50 g făină
  • Sare, Nucșoară

Dificultate: 1

Timp de preparare: 60'

Mod de preparare:

  • Ungeți cu unt o tavă Pyrex (Yena).
  • Întindeți un strat de béchamel pe fundul tăvii, presărați câteva picături de sos Bolognese și așezați un strat cu 2 rânduri de Lasagne.
  • Repetați această procedură de 5 ori cu straturi de sos Bolognese, paste, bechamel și parmezan ras. (aveți grijă să vă rămână bechamel pentru a acoperi al 5-lea strat)
  • Puneți la copt în cuptor timp de 20-25 minute la o temperatură de 180 °C.
Sfatul Chef-ului: Scoateți tava din cuptor și, înainte de a servi, lăsați preparatul 10 minute „să se odihnească”.
Vezi și alte rețete
Sunt italieni și trăiesc în România.
Povestea lor merită un BRAVO!
Antonio Passarelli
Chef Italian - în Romania din 1990
"Bucătăria, în primul rând, este un gust, o memorie a gustului care se imprimă în tine de când ești copil."
Luca Militello
Director general al Spitalului Monza - în Romania din 2007
"La 17 ani am plecat de acasă și am fost nevoit, cumva, să gătesc și să o fac cu pasiune."
Oreste Vincenti
Distribuitor Barilla - în România din 1959
"M-am atașat de această țară, fiind primul om de afaceri care a cerut de nevastă o româncă în 1962."
Elena Codecà
Executive Manager Chorus Engineering - în Romania din 1992
"România este o țară extrem de frumoasă. Este veselă, iar oamenii sunt prietenoși. Se aseamnă mult cu italienii."