Cină alături de cei dragi? Meriți un BRAVO!
Gătește Fusilli Napoletana

Ingrediente pentru 4p:

  • 300 g Fusilli Barilla
  • 400 g Sos Barilla Napoletana
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • 50 g de smântână proaspătă
  • Pătrunjel tocat
  • Mentă și busuioc
  • Pecorino

Dificultate: 1

Timp de preparare: 15'

Mod de preparare:

  • Aduceți apa la punctul de fierbere pentru a putea găti pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  • Între timp, puneți sosul Napoletana și smântâna într-o tigaie.
  • Încălziți la foc mic, adăugați pătrunjelul tocat, câteva frunze de mentă și busuioc.
  • Scurgeți pastele Fusilli și amestecați-le cu sosul pregătit.
Sfatul Chef-ului: Înainte de a servi, stropiți cu puțin ulei de măsline extra virgin și adaugați câteva felii de pecorino.
Vezi și alte rețete
Sunt italieni și trăiesc în România.
Povestea lor merită un BRAVO!
Antonio Passarelli
Chef Italian - în Romania din 1990
"Bucătăria, în primul rând, este un gust, o memorie a gustului care se imprimă în tine de când ești copil."
Luca Militello
Director general al Spitalului Monza - în Romania din 2007
"La 17 ani am plecat de acasă și am fost nevoit, cumva, să gătesc și să o fac cu pasiune."
Oreste Vincenti
Distribuitor Barilla - în România din 1959
"M-am atașat de această țară, fiind primul om de afaceri care a cerut de nevastă o româncă în 1962."
Elena Codecà
Executive Manager Chorus Engineering - în Romania din 1992
"România este o țară extrem de frumoasă. Este veselă, iar oamenii sunt prietenoși. Se aseamnă mult cu italienii."