Proces verbal de selectare a castigatorului concursului „Meriti un BRAVO”

nr. 1 din 22.09.2016

 

Incheiat astazi, 22.09.2016, orele 10:00, in vederea atribuirii premiului: o calatorie de 7 zile la Academia Barilla, Italia, in cadrul concursului „Barilla - Merit un Bravo”.

Conform art. 4.4 din regulamentul „Barilla- Meriti un BRAVO” din perioada: 10.08.2016 - 21.09.2016, juriul Barilla a ales sa imparta cele 100 000 de puncte/BRAVO, dupa cum urmeaza:

1. 10 000 puncte/BRAVO - Daniela Androsca, mesaj „Miruna Iordache este o fetita in clasa a VII-a la Scoala gimnaziala nr 156 din Bucuresti, scoala unde eu sunt profesor. Miruna desi a fost abandonata de parinti, are rezultate deosebite in gimnastica aerobica- este campioana nationala la junioare.În decurs de doar trei ani Miruna Iordache a obținut 21 de medalii, dintre care 17 de aur, 3 de argint și 1 de bronz, la cele mai importante competiții din țară și din străinătate.”

2. 10 000 puncte/BRAVO – Claudia, mesaj „Andreea Dumitrescu este stomatolog în Slatina și tratează gratuit orfanii din oraș.”

3. 10 000 puncte/BRAVO - Ionita Aurelia, mesaj „Merit un BRAVO deoarece trupa de teatru STRUMFII pe care o conduc,compusa din 10 elevi din clasa a IV-a, a obtinut zeci de premii I la concursurile nationale de teatru . De fapt, ei merita un Bravo mai mare. Merit si eu unul mai mic pentru ca le-am transmis dragostea pentru teatru si lectura.”

4. 10 000 puncte/BRAVO - Maria Boariu, mesaj „Pentru ca anul acesta am alergat primul meu maraton, la 62 de ani, in patru ore si paisprezece minute, la Cluj pe 10 aprilie.”

5. 10 000 puncte/BRAVO – Mihaila Florin, mesaj „Sunt bucatar la un Centru de Plasament din Rucar Arges acolo am crscut si eu acum gatesc pentru copiii pentru ca si pentru mine au gatit alti in timp ce eram acolo. Sunt multumit de ceea ce fac acum pentru ca si copiii sunt multumiti de mine.”

6. 10 000 puncte/BRAVO - Monica Fuchs, mesaj „Un BRAVO e prea putin pentru echipa de spada feminin a Romaniei care a luat singurul aur la JO de la Rio.”

7. 10 000 puncte/BRAVO - Nicoleta Dandu, mesaj „In ciuda greutatilor, am lucrat si am invatat in acelasi timp. Am luat 10 la licenta, dupa o munca istovitoare (3 schimburi la receptia Hotelului Nord). Duceam bani acasa, mama ajunsese la capatul puterilor, tata nu ne platise pensie alimentara. La indemnul sotului meu, pe care l-am cunoscut in 1992, am luat si masteratul si doctoratul, pe acesta din urma "cum laudae". Am transmis in direct semnarea Declaratiei de Independenta a Rep. Moldova si am fost corespondent Kosovo, 1999.”

8. 10 000 puncte/BRAVO – Cozan Nicoleta, mesaj „Fetita mea , sefa de promotie, cu nota 10, si 83 de diplome obtinute la diverse concursuri si olimpiade ,merita un Bravo pentru munca si perseverenta ei.”

9. 10 000 puncte/BRAVO - Panaete Lavinia, mesaj „Merit un "Bravo!" pentru ca practic gimnastica aerobica de performanta si cu multa munca am reusit sa obtin doua medalii (argint si bronz) in Korea la Campionatul Mondial 2016.”

10. 10 000 puncte/BRAVO - Loredana-Ivonne Popa, mesaj „Merit un BRAVO pentru ca implinim 25 de ani de casnicie, pe 12 Octombrie, si pentru cei 2 baieti frumosi si destepti.”

In conformitate cu prevederile regulamentului “BARILLA - MERIȚI UN BRAVO!” si in urma partajarii punctelor suplimentare de catre juriul Barilla, desemnata drept castigatoare este Daniela Androsca, care va beneificia de o calatorie la Academia Barilla, in anul 2017, dupa primul sezon Masterchef. Protagonista mesajului castigator, Miruna Iordache, merită un Bravo special, motiv pentru care am hotărât să-i facem o bucurie la fel de mare și să-i oferim posibilitatea de a merge la Academia Barilla, împreună cu Daniela Androșca, profesoara ei, și cu cei doi finaliști ai următorului sezon MasterChef.

 

Adrian Ionescu
Market Unit Europe
Marketing & Trade Management - CEE